Jos siis joku ystävällinen bloggerin-käyttäjä tai sitä käyttää osaava haluaa auttaa Tuulia, niin ilmoittautuu : ) Haluaisin siis vaihtaa Joutselat Bloggeriin, kun tämä vuodatus huonotaa kuvia niin pahasti ja olen muutenkin kyllästynyt tähän ^^ nniin siis että jos joku joka osaa käyttää Bloggeria haluaa auttaa muo tekemään sivut sinne, niin saapi ilmoittautua. : )
Ainiin ja syy miksi itse en osaa käyttää sitä on, että kun asustelen täällä ulkomailla tulee sivu automaattisesti tälle kielellä ja mitään ihme nettibloggerasennus-sanoja kun ei ole tultu opiskeltua, joten ymmärrän vain pienen määrän koko höskästä : )

Tovottavasti joku ystävällinen (ja kärsivällinen) haluaa auttaa minua :

Ja kerron, että saan huomenna (13.03.07;) Vuodenajat-lisäosan. Voisin aloittaa kokonaan uuden Lc Bloggerissa, tai sitten vain jatkaa tätä.. kummin teen ? :DD hehe, jos joku haluaa, että aloitan uuden sanokaapa sukunimi-ehdotuksia ja yms : ) tämä blogi on käytössä vielä ehkä 2kk ja sitten siirryn kokonaan Bloggeriin :p : ))

Niin eli sanokaa aloitanko uuden vai siiränkö tämän bloggeriin ? ainiin ja uuden sivun linkki on tässä --> http://lcjoutsela.blogspot.com/. Pyydän ettette vielä vaihda sitä tämän vuodatus-linkin tilalle, sillä sinne ei vielä ole ilmestymässä mitään, ainakaan vähään aikaan : ) vaikka siirsin kaikkien linkittämieni tarinoiden osoitteet sinne ja jos aloitan uuden LC sen nimeksi EI OLE tulossa Joutsela, elikkä siis osoitekin pitäisi vaihtaa :))