330987.jpg

Tämä tässä on Erica Joutsela, sukuni kanta-äiti, hän muutti kasvavaan Carnerin kaupunkiin ja osti itselleen valtaisan tontin ! "kyllä tästä on vielä hyötyä ! usko nyt vaa Erica pieni ! " hän rauhoitteli itseään.
Erica on tietotavoitteinen rapu, jonka suurin haave olisi ruveta hulluksi tiedemieheksi, joten hän otti ja päätti koittaa siipiänsä tiede-uralla. Ainiin ja Erican pisteet näyttävät tältä :

sottapytty-siisti: 8
ujo-menevä: 4
laiska-toimelias: 4
vakava-leikkisä: 3
marisija-kiltti: 6

330992.jpg

Tiede uran valittuaan, alkoi hän ajankuluksi kehittää perustaitojaan.
"Tätä tyttöä ei ole luotu syömään purkkiruokaa tai elämään sikolätissä, vaan minusta tulee vielä kuuluisa !" hoki hän itselleen. Rahaa hänellä oli nyt jäljellä 850 simelonia, joten tärkeät siivous pisteet olisivat tarpeen uudella uralla.

331034.jpg 

Ensimmäinen työpäivä-ensimmäinen ylennys. Erica oli ylpeä saavutuksestaan.

 331046.jpg

Kaikki näytti olevan täydellistä, ylennys, uudet työtoverit ja rahaakin oli kertynyt riittävästi pahojen päivien varalle ! mutta jokin tästä täydellisyydestä puuttui ?
"Mies ! niin tottakai ! olempas minä tyhmä, olen asustellut täällä ihan yksinäni ja keskittynyt työhöni ? mitä ihmettä, minä tarvitsen miehen ! " Erica äkkäsi.
Seuraavana päivänä hänen uusi kollegansa soitti ja kyseli, josko tyttö oli kiinnostunut lähtemään kapungille, hänen kavereidensa kanssa. Tarjous tuli ennemän kuin hyvään kohtaan ! tottakai hän suostui, kaupungillahan likkui paljon hyvän näköisiä uroksia !

331056.jpg

Mutta ei ! miksi juuri naapurin rumin mies tuli lukemaan Erican lehtiä ja miksi postin piti palkata tuollaisia pieniä nalikoita jakamaan postia ja miksi juuri tänään kaupungilla piti olla pulaa komeista miehistä ? Kunnes sitten...

331065.jpg

... Erica tapasi Anttonin, huh ! siinä vasta mies, mukava, komea ja juttukin luisti !
" Ehkä me nähdään vielä, toivottavasti pian !" tyttö kuiskasi ja vinkkasi Anttonille silmää. Mies oli kuin sulaa vahaa ! hän se oli Erican tuleva mies. !

331070.jpg

Hahaa ! löysin tuollaisen mummelin ! :P mulla on ollu yöelämää siitä asti ku se ilmesty ja koskaa enno nähny tommosta !  :P oli pakko ikuistaa tää tapahtuma ! x>

331106.jpg

Toisena työpäivänä ei ylennystä tullut, vain laskuja, hmph ! mutta seuraavana päivänä oli vapaata ja Erica oli päättänyt kutsua uuden ihastuksensa kylään !

331122.jpg

Erica oli hartiosta-varpaisiin asti ihastunut Anttoniin, mutta niin näytti Anttonkin olenvan ihastunut Ericaan. Pienen miettimishetekn jälkeen päätti Erican kysäistä, josko Antton olisi halukas muuttamaan saman katon alle, mutta tähän herra ei vielä ollut valmis.

331147.jpg

Rakas päiväkirja, tänään oli ihana päivä ja Anttonin kanssa oli enemmän kuin hauskaa ja nyt minun on pakko tunnustaa, että kyllä olen todella rakastunut häneen ! Antton sanoi, että harkitsee asiaa, siis sitä aisaa, ettää muuttaako minun kanssani yhteen vai ei. Mutta lisäsi että rupeaa jo pakaamaan kamojaan, mutta sitten kun olin rohkaissut mielen kysyäkseni kihaamista, päätti herra ottaa ja lähteä kotiinsa ! saamarin miehet ! ärrrmurr ! mutta hän sanoin menevänsä pakkaamaan tavaroitaan, joten oli siinäkin hyvä puolensa. Mutta minun täytyy nyt lopetella, rupean siivoomaan hieman paikkoja jos Antton nyt vaikka huomisilla treffeillämme suostuisi ! hyvää yötä rakas päiväkirja <3

331165.jpg

Heti aamuvarhaisella soitti Erican rakastettunsa kylään, tänään hän päätti onnistua ! Kun tyttö oli hankkinut itseleen television, helpottui pisteiden kerääminen kertaheitolla. Ylennys oli tietenkin tullut ja uusien työaikojen takia vietti Erica vapaapäiväänsä.

331172.jpg

Hittolainen, kun ne on aina sotimassa noilla tyynyillänsä ! Heti ku katsooon jonnekki muualle ni kyllä, tyynyt kehiin ja sotimaan. Leikkihetken jälkeen Milena polvistui Anttonin eteen ja kosi tätä. Hän suostui ilomielin ja halasi kihlattuaan.

331173.jpg

Antton oli ollut NA ja niimpä siis kasvoi muuttaessaan Erican luo asumaan ! ja toi mukanaan 150 simelonia !! Erica ei ollut moksiskaan pojan vähäisistä varoista, vaan saapui oisits suutelemaan siippaansa. Antton on siis myöskin tieto-tavoitteinen, mutta horoskoopiltaan Kalat ja en nyt muista tarkkoja pisteitä mutta kiltti,toimelias ja siisti hän ainakin oli ja suurimpana toiveensansa piti pääsyä rikollisneroksi, eli eikun etsimään toitä ! stailauksen kautta kylläkin !

331187.jpg

Ihan mukavan näköinen herrasta sitten tulikin, pitääkin juuri tuossa naaman kohdalla olla tommosta epäselvää :< näätte sitten joskus ! mutta rikosuranalun löydettyään, alkoivat tuore pari keskustella jälkikasvustaan.

331198.jpg

- Ja vauvaahan ei tule, ennenkuin meillä on molemmilla varmat työt ja riittävästi rahaa ! selvensi Erica
- No mutta kyllä me olemme tilille tallettaneet rahaa pahojen päivien varalle ! Antton vastasi
- Niin no, ja minullahan on kunnon työ ja saan siitä mukavasti palkkaakin. Kyllä myönnän että omistan pieneen vauva-kuumeen tällä hetkellä ! Erica vihjaili ja ...

331212.jpg

...Päätti antaa ostamansa sormuksen Anttonille. Ja tietenkin Antton suostui ! siinäpä se molemmat olivet rakastuneita ja nuoria ja se ei voi johtaa muutakun yhteen asiaan..

331215.jpg

...Niin, juuri tähän. Huh tulihan se kuulisa pimpotus vihdoinkin !

Se tällä kertaa : ) toivottavasti joku eksyy lukemaan ja pitää tästä :>> jatkoa on tulossa  ja seuraavassa jaksossa nähdäänkin onko uusi tulokas tyttö vai poika, miten uuden parin urat etenevät ja onko kenties vielä lisää lapsia tulossa ? ; DD ja kommentoidakin saa: )