olen hyvin pahoillani, mutta Joutseloiden suku päättyi tähän ! 5. sukupolveen eli puoliväliin ! ggr, tontti alkoi bugittamaan 8 ihmisineen ja yhden koiran kerä, niin etten enää päässyt sieltä pois ! ;< olisin ollut valmis jatkamaan sukua vielä 5 sukupolvea muttä plöäh ! muttamutta tuuli aloittaa uuden Lc bloggeriin, jossa aijon pelata säännöillä ja laskea pisteitä :) otan myös käyttöön muutamia rajoituksia ja ehkä jossain kohtaan voin aloittaa ac. kesken tarinaa ;)) hehee, toivon että surette kanssani joutseloiden kohtaloa ja luette ilmestyvän lc :) sen ajankohdan ilmoitan tänne vielä erikseen :) mutta ensimmäine osa ilmestyy ennen huhtikuuta : ) I promise :) ich schwör ! lupaan ! jag ömm lov (?), ja ömm je promet kai en tiedä :PP heh nojoo mutta kerron mitä 12. osassa olisi tapahtunut:

-Danielista tuli stellan kanssa perijä
-pari meni naimisiin ja vietti hääyön ja plaaplaaplaa ja yllätyyllätys stella tuli raskaaksi
-Joutseloiden sukuun hankittiin ensimmäinen koira, Keijo. Se oli pieni berhandilaisen pentu, ihanilla ruskeilla nappi silmillään:)
-tuli stellan aika synnyttää; ja tittitidii sukuun syntyi ensimmäiset kaksoset ! täysin identtiset ( ainakin lapsiksi asti) olet ALIEN tyttö kaksoset; Nadine ja Nicole.
-Keijo kasvoi isoksi körilääksi ja sai töitä silti nuuskia alalta :)
-stella tuli taas raskaaksi ja sai suloisen isänsä näköisen tavallisen ihon omistavan pojan, Nicholaksen :)
-danielista tuli talousnero, samoin kuten stellasta :) (kiitos urakysymysten!!)
-JA YLLÄDYSYLLÄDYS stella oli taas raskaana ja synnytti iihanan vaalean ihon omistavan tytön, nimeltään Nelly.
-lopuksi kaikki 4 sisarusta olivat yksityiskoulussa

ja sitten peli sanoi pumräkspoksviuh ja the end : )

Toivon, että piditte suvustani ja seuraatte tulevaa legacyänikin :)

ttuuuli :)