Tässä aluksi nää mitkä edellisestä jaksosta hävis, eli

352700.jpg

Milena, Matias ja Milenan kihlattu Timppa muuttivat lukuvuosien välissä omaan kämppään, pois kampuksen vilinästä. Nykyään talossa asustelee Timppa yksinään. : )

352701.jpg
352702.jpg

Erican tapaan, Anttonkin oli ehtinyt kasvaa vanhukseksi. Valitettavasti tätä parempia kuvia ei löytynyt;< Anttonista ei vanhuksi muuttuessa kasvanut mitään hurmuria, mutta eihän se enään mitään haittaisi;)

352714.jpg

Yliopistolla Timppa ahersi pisteidensä eteen, viimeisellä lukukaudellaan.

352717.jpg

Sähköiskujakin sateli mukavasti : DDD Timpan ilme on aika mukava 8DDD

352719.jpg
352722.jpg

Ainiin ja talokin oli kasvanut hirmuisesti, nuorten vielä ollessa kampuksella. Kotiin oli ostettu jo kunnon auto ja rahaa oli siltikin vielä mukavasti tallessa.

352725.jpg

Timppa harrasti näitä hyviä ilmeita minkä ehti:'DD ja yhtäkkiä yläkulmaan ilmestyi seuraavanlainen viesti: Sanomalehti tarjoaa melko mukavaa luettavaa. Timppa sai logiikkapisteen lukmalla rivien välistä. Aika hyvin musta, kun ainakun lehti tuli, laitoin timpan heittämään sen roskikseen O__o no samapa se :DD

352730.jpg

Timpankin päivät kampuksella olivat nopeasti luetut ja sen kunniaksi hän kutsui Milenan juhlimaan valmistumistaan. Tässä pari on tanssimassa kokkotanssia:'DD hah, en onneks nauranu nähdessäni tän :DDD

352735.jpg

Viimeiset askeleet pois yliopiston vilinästä. Taas se kuva timpan naamasta poistu oudosti ;< lisään sen taas ensi osaan :>
352737.jpg

Kotiin palattuaan, riensi Milena halaamaan rakastettuaan. Ja selvästi ilahtui jälleen näkemisestä !

352742.jpg

Toisin kuin Milenan isä Antton. Käänsi päänsäkin pois Timpan katsoessa, nykyään miehet ovat jo parhaita ystäviä !

352744.jpg

Timpan muutettua taloon, alkoivat vanhusten ongelmat. Antton ei aina ehtinyt vessaan tekemään tarpeitaan, vaan tyytyi keittiön lattiaan.

352749.jpg

Niin kuin sanoin vanhusTEN ongelmat alkoivat, Ericallakin oli ongelman ehtiä ajoissa pytylle. Hän sentään juoksi hädän sattuessa vessaan, muttei suostunut käyttämään pyttyä.

352754.jpg

Timppa harrasti edelleen hyviä ilmeitään. Nyt kun toinen sukupolvi oli kunnossa, piti tietenkin aloittaa kolmatta. Timppakin piti ehdotusta näköjään hyvänä ilmeensä perusteella: DD

352759.jpg

Tyyliään vaihtanut Milena ei näyttänyt pitävän ajatuksesta ollenkaan. Nyt oli Timpalla tehtävä edessä, miten saisi Milenan suostumaan ?

352761.jpg

Helppo nakki ilmeisesti ! Kyllähän me kaikki tiedämme mitä SIITÄ äänestä seuraa;>

352763.jpg

Asia oli selvä ! Milena oli raskaana, se näkyi hänen jatkuvana oksentelunaan !

352765.jpg

Nuoren parin häitä oli suunniteltu jo Timpan muuttaessa taloon. "Mitä jos kaikilla vierailla olisi sellainen hieno juhlahattu päässään ?" ehdotteli Timppa. Toivottavasti ehdotus ei tulisi toteen.

352768.jpg

Eipä käynyt toteen. Pari vietti yksityiset juhlat Milenan vanhempien kanssa. Illan kulueesa pari oli rengastanut toinen toisensa. Hienosti sain Anttonin töyhtöhiuksetkin kuvaan !

352772.jpg

Varsinaisen seremonian loputtua kääntyivät vanhukset taputtamaan. Kivasti selkä pariin päin, kai joku sims-maailman tapa ? ;)

352776.jpg

Häiden jälkeen elämä jatkui normaalisti. Timppa ja Milena ylenivät minkä ehtivät ja herran oli joka kerta ilmoitettava tulostaan. Tällä kertaa Timppa tienasi 10 000 simelonia ja yleni kunnanhallitusjohtajaksi.

352778.jpg

Yhtenä aurinkoisena lauantaina, Milenan maksaessa laskujaan huomasi hän kumman tunteen vatsassaan. Kolmas sukupolvi se ilmoitteli tulemistaan.

352781.jpg

Nyt kun tiedettiin, että sukuun syntyisi uusi vauva, ei ollut varaa heittää yksiäkään palkkarahoja hukkaan. Milena huristi joka päivä perheen autolla töihin tienatakseen rahaa perheeseen.

352809.jpg

Tuleva isä antoi kaiken tukensa raskaana olevalle vaimolleen.

352811.jpg

Kaikesta huolimatta Milena oli hyvin uupunut odottaessaan vauvaa. Mutta oli päättänyt selvitä raskaudesta kunnialla !

352786.jpg

Tutun karjunnan kuullessaan, riensi Erica tyttärensä tueksi. Milenan synnytys oli alkanut ! Valitettavasti korjaajasta ei ollut apua synnytyksessä. Siinä kumpikin hengitti syvään ja katseli vierstä Milenan pidellessä mahaansa.

352791.jpg

Pikkuruinen toukka peri (luojan kiitos) isoäitinsä tummanvihreät silmät ja isänsä ruskettuneen ihon. Joutselan suvun ruskeat hiukset jatkoivat peritymistä. Suu hiukan epäilyttää, hassun kulmikas : ss

352794.jpg

Tämä pieni söpöliini nimettiin Odessaksij a täten syntyi kolmas sukupolvi. Takana huomaatte "perijä"-taulun ^^ siihen oli tarkoitus tulla jokaisen perijän kuva.

 352812.jpg

Kaikki olivat innoissaan Odessan syntymästä, itse äiti näköjään valmis lähtemään töihin.

352815.jpg

Odessan vanhempien ollessa töissä, hoiti Erica isoäidin tehtäviään mallikkaasti ! pullot on aika isoja vauvan kokoon nähden ? O__o

352816.jpg

Jo samana iltana Milena ja Timppa löytyivät toistensa syleilystä, omassa makuuhuoneessaan. Oliko perheeseen kentis tulossa lisää lapsia vai oliko tämä pelkkää hauskanpitoa ? se seuraavassa osassa :) Muistakaa, että kukaan ei estä teitä kommntoimasta tätä ! ; )