Kyllä sitten loppujen lopuksi päätin jatkaa kirjoittamista. Tästä jaksosta tulee aika pitkä, koska muuten olisin kirjoittamisessa niin jäljessä, peliin verrattuna.

366882.jpg

Vihdoin saatiin tähänkin sukuun yksi poika ! Uusi tulokas nimettiin Joachimiksi. Hän peri yllättäen äidinsä vaalean ihon, mutta silti nuo söpöt vihreät silmät ja suvulle tyypilliset ruskeat hiukset.

366884.jpg

Joachim otettiin yhtä hellästi vastaan, kuin isot sisarensakin. Kaikki olivat aina hellittelemässä tai syöttämässä, perheen poikalasta.

366892.jpg

Odessa opiskeli tunnollisesti kouluaan varten. Häntä ei erityisemmin kiinnostanut yksityiskoulun tiukka kuri, vaan oli mielummin luokkansa parhaimia tavallisessa koulussa.

366895.jpg

Kaiken tämän hälinän keskellä, huomasi Milena kolmen lapsen synnytkset näkyvän ulkomuodossaan. Ylimääräisiä kiloja oli kertynyt rouvan ympärille, mukavaksi pelastusrenkaaksi. Hän ei ollut tyytyväinen tulokseen,  joten aloitti kuntoilemisen niin pian kuin vain pystyi.

366921.jpg

Nyt koulunkäynti näytti maistuvan Odessalle erityisen hyvin, tutustuttuaan samalla luokalla käyvään Mariettaan. Juttu näytti synkkaavan niin hyvin, että tytöt jäivät tuohon asentoon nauramaan noin kahdeksi tunniksi. Onneksi Marietan oli pimeän tullen lähdettävä kotiin, siinä samassa Odessakin alkoi taas toimia ! *hhuh!*

366928.jpg

Ainakun Marietta ei ollut Joutseloilla kylässä, leikkivät sisarukset toistensa kanssa. Tulee olemaan vaikee valinta, kummasta periJä ! (<-- HUOMAA GERPPULI JII!! ;DD) ; SS

366943.jpg

Kyllä huomaa, että suvun naiset ovat hoitaneet pienokaisi, sillä Timpalta homma ei näyttänyt sujuvan sitten alkuunkaan ! siinä se vain irvisteli naamaansa ja heilutteli toista kättä !

366963.jpg

Joutseloiden talo oli kasvanut mukavasti ja kalustustakin oli riittämiin. Milena oli päättäny koristaa pihaa hseuraavien päivien aikana ja mietti uuen autonkin ostamista. Katsotaan tuleeko unelmista mitään.

366971.jpg

Oli taas syntymäpäivien aika, Odessa oli jätti taaperoinnin taakseen ja siirtyi nauttimaan elämästä lapsena.

366985.jpg

Nätti tyttö tuo Vanessakin. Tekee perijä valinnasta vieläkin vaikemman ! :S

366994.jpg

Vanhemien lupausten mukaan, tytöt saivat yhteisen huoneen. Joka sisutettiin, molempien toiveiden mukaan, punaiseksi. Hihi kuntolaite kuvaa varten vessassa : DDD

367003.jpg

Joachimiakaan ei silti unohdettu. Hänelle sisustettiin jalkapallo aiheinen, sininen huone. Tulevaisuutta ajatellen kylläkin.

367010.jpg

Jos kerta kaikki muutkin huoneet sisutettiin, niin miksei samalla vanhempienkin huonetta ? Milenan ja Timpan huone valmistui jo parin vanhuusikään, vanhanaikasella sisustustyylillään.

367014.jpg

Vanessan ensimmäisenä kouluaamuna, kertoi Odessa siskolleen muutamia tosiasioita koulun käynnistä. "Ensin tulee semmoinen keltanen bussi ja sitten sinne mennään sisälle, sitten haihdutaan ilmaan ja bussi lähtee liikeelle !, jänskää vai mitä ?!" kertoi Vanessa.

367019.jpg

Samana iltana Odessa päätti kasvaa ja siirtyä teinien ihmeelliseen maailmaan, valitettavasti kukaan ei ehtinyt seuraamaan iloista tapahtumaa. Mummikin vasta viime tipassa.

367025.jpg

Ihan kaunis neito sieltä kasvoi. Ei nyt mitään missi-ainesta, mutta ihan peirjäkelpoinen. Katsoo nyt minkä näkösiä muista sisaruksista tulee.. Hänestä kasvoi mammonatavoitteinen nuori neito joka rakasti mustia ja ruskeitä hiuksia, muttei voinut sietää liian lihaksikkaita poikia. Elämän taivoite ei jostain syystä suostu näyttäytymään, mutta ilmoitan sen myöhemmin sitten. :)

367034.jpg

Teini jouksi samantien alas, pikkuveljensä kehdolle. Oli Joachiminkin aika kasvaa ja katsoa maailmaa taaperon silmin.

367039.jpg

Njäääh, ei perijäksi syntynyt ! liian naisen näköinen ;< no onhan meillä vielä Vanessa, viimeinen toivo ! Joachim oli horoskoopiltaan härkä ja pisteet olivat seuraavat :

siisti : 7
ujo : 4
laiska : 4
leikkisä : 8
marisija-kiltti : 5

367041.jpg

Odessa aloitti Joachimin hoidon heti tämän kasvettua ja leikitti veljeään minkä ehti ! hassu asento O__o

367046.jpg

Mutta mitä tämäkin perhe olisi ilman rakastavaa ja hoitavaa mummia ?

367063.jpg

Timppa oli kyllästynyt katselemaan lapsiaan vanhanaikaisissa vaatteissa, joten käväisi kaupungissa ouudistamassa lapsiensa vaatekaapin.

367051.jpg

Pian Vanessakin toi ensimmäisen kymppinsä kotiin !

367072.jpg

Vanhemmat olivat hyvin iloisia lapsien kehittymisestä ja se aihe oli aikuisten huulilla pitkään. He kesustelivat useasti kenen piirteet lapset olivat perineet ja muista ulkonäkökysymyksistä.

367082.jpg

Odessaa ei paljon lohduttanut se, kenen piirteet hän oli perinyt, sillä treffiseuraa ei siltikään meinannut löytyä, vaikka hän kuinka kävi stadissa.

367086.jpg

Kukaan ei tullut juttelemaan Odessalle, vaikka hän kuinka soitti hyvää musiikkia ja keräsi tanssilattialle väkeä.

367091.jpg

Vain tämä yksisilmäinen pupu hyppi Odessan perässä.

367092.jpg

Nyt Odessa oli saanut tarpeekseen. Jonkun tästä talosta oli lähdettävä ja se oli hän. Tyttö otti yhteyden yliopistoon ja saikin stipendejä :

-arvoisanoista
-ruoanlaitosta
-luovuudesta
-logiikasta

Ainiin ja Odessan tavoite oli päästä rikolliseneroksi. Höhlä näytä tavoitteita, aina samat ! täytyy varmaan vaihtaa noppaa;)

367112.jpg

Antton ei ollut saanut sielulleen rauhaa ja palasi kummittelemaan tuon tuosta. Jossei joku siis älynnyt tätä kuvaa, niin mikro siis leijjuu ^^

367123.jpg

Ja pelotteli Vanessaakin vähän väliä. Toivottavasti pikku Vanessa toipuu kaikista noista ikävistä yllätyksistä ! ;(

367126.jpg

Joachim oli kyllästynyt leikkimään nalleilla ja nukkumaan ahtaassa kehdossa, joten hän kasvatti itsenä söpöksi pikkupojaksi.

367129.jpg

Muttei silti ole tulemassa perijäksi ! Voivoi se kattoo noin söpösti :')

367134.jpg

Vaikka Vanessalla olikin nyt ikäisensä leikkikaveri, hän ikävöi kovin siskoaan. Eihän pojan kanssa voisi leikkiä nukeilla tai nalleilla. Hän toivoi kasvavansa pian samanikäiseksi kuin Odessa, jottai voisin taas viettää rakkaan siskonsa kanssa.

367143.jpg

Ja sitäpaitsi, Joachim oli aivan liian lapsellinen ja ihan erinäköinenkin kuin Vanessa. Eihän heitä tunnitaisi edes sisaruksiksi !

367146.jpg

Kaikessa tässä kasvamishumussa laskutkin unohtuivat maksaa !

367149.jpg

Jos kerta isosisko ei leikkinyt Joachimin kanssa, piti hänen hakea seuraa muista. Tämän suhteen tarkoitus oli kyllä täysin eri ;>> hihi, minun simjumalan päätökseni;PP

367161.jpg

Kaikki hyvä ja ihana loppuu aikanaa.. Nyt oli Ericankin aika mennä ;'< hyvästi kantaäiti <3
Tämä oli täydellinen shokki jokaiselle !

367169.jpg

Niin Joachimille,

367173.jpg

Kuin Vanessallekin. Molemmat itkivät vähän väliä, rakkaan mumminsa takia.

367174.jpg

Mutta eniten läheisensä kuolemasta kärsi Erican ensimmäinen tytär, Milena. Terapeutti vieraili useasti Joutseloilla ja koitti saada Milenaa taas elämään normaalisti. Siti nainen itki äidinsä haudalla joka ilta ja istutti kauniit kukat hautojen läheisyyteen. Sehän oli ollut Erican ja milenan yhteinen suunnitelma !

367176.jpg

Milena piristyi hieman, Vanessan nautittua onnellisen lapsuuden. Nuoresta neiditä kasvoi suosiotavoitteinen ruskeista hiuksista ja hatuista pitävä tyttö. Hän ei voinut sietää blondeja. Taivoite ei taaskaan suostu näyttäytymään, joten ilmoitan senkin myöhemmin !

367177.jpg

Nyt Vanessa pääsisi vihdoinkin tapaamaan isoasiskoaan. Hänkin siis päätti ottaa yhteyttä yliopistoon ja saikin opiskelupaikan. Stipendejä tuli mm:

-arvosanoista
-karismasta
-luovuudesta

hassua että se ajattelee tossa oikeesti Odessaa ^^

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt katsotaan mitä Erican toiselle lapselle kuuluu :

367181.jpg

Matias sai rakennettua rahoillaan täälläisen talon. Tai "talon" yläkerrassa ei edes ole lattioita ^^

367185.jpg

Saman tien hän kutsui heti kihlattunsa kylään, kosiakseen tätä. Ja tottakai Anelma suostui.

367198.jpg

Pienen muodonmuutoksen jälkeen, näytti Anelmakin hieman järkevämmältä. Kummankin vaatteet ovat menosa vaihtoon, kunhan saadaan hieman rahaa ^^

367205.jpg

Matias perhetavoitteisenä päätti heti ryhtyä tositoimiin.

367212.jpg
367215.jpg

Minusta Matiaksen elämäntoive oli niin hassu, että otin tehtäväkseni toteuttaa sen ^^ hän siis halusi kasvattaa 20 koiran- tai kissanpentua. Tästä on hyvä aloittaa, tilasin sieltä pentupalvelusta 2 pientä pörriäistä:) kissapentuihin ei vielä ollut varaa:DD

367224.jpg

Molemmat pennuista otettiin avosylin vastaan. Kumpikin olivat hyvin eläin rakkaita ^^

367229.jpg

Ainiin, ja se kuuluisa pimpotus oli siis tullut ja Anelma oli nyt raskaana. Sen verran söikin, että luulin tulossa olevan kaksoset ! se vasta olisi jotain, rääkyvät kaksoset ja 20 pienta nelijälkäista plus niiden vanhemmat ! huhhuh ! :S

367235.jpg

Sieltä se maha pomppasikin ! Matias ei halunnut lapsilleen aviottomia vanhempia, joten päätti naida Anelman.

367240.jpg

Pikku pennut leikkivät mielellään toistensa kanssa. Hyvä tulevaisuus niille 20 pennulle;)

367245.jpg

Pian Anelman synnytys alkoikin ! Matias ei tietenkään ollut paikalla näkemässä, kun oma esikoisensa syntyi ! pyh, miehet !

367251.jpg

Tuloksena oli pieni vaaleaihoinen, sinisilmäinen, ruskeahiuksinen?  tyttö, joka sai nimekseen Selina.

No tässä tämä taas :> toivottavasti edes vähän parempi kuin edelliset:SS kommentoida saa ja pitääkin ! ainiin ja kummasta perijä ? tai kenestä ? Odessa | Vanessa | Joachim ?? niin kenestä ? : ss sormi suussa täällä !